Skip to content

Telefon: +31.647310776 Whatsapp: +31.647310776


Menu

Arii de practică

În domeniul dreptului muncii, suntem dedicați să vă oferim servicii de consultanță atât înainte de semnarea contractului de muncă, cât și în momentul reînnoirii acestuia. Conștientizăm importanța citirii și înțelegerii în profunzime a contractului de muncă, având în vedere că acesta reprezintă angajamentul dumneavoastră și implică drepturi și obligații semnificative. Mai mult, ne propunem să vă familiarizăm cu drepturile legale minime garantate de legislația olandeză, deoarece contractul individual de muncă impune angajatorului obligația de a respecta aceste drepturi minime, cu posibilitatea de a oferi și condiții mai avantajoase.

În momentul în care solicitați asistența noastră, ne angajăm să efectuăm o analiză atentă a contractului dumneavoastră și a tuturor aspectelor aferente, astfel încât să vă asigurăm că lucrurile decurg în cele mai bune condiții pentru dumneavoastră. Pe parcursul desfășurării relațiilor de muncă, în cazul în care apar dificultăți sau nemulțumiri legate de condițiile de muncă, plata salariului, concediul, sau alte aspecte relevante, suntem pregătiți să vă sprijinim și să vă reprezentăm în fața angajatorului.

În această direcție, putem redacta și transmite notificări și cereri în numele dumneavoastră către angajator. Menționăm că acest pas prezintă o importanță deosebită, deoarece poate influența semnificativ rezultatul în cazul unui eventual proces. Eforturile noastre sunt orientate către protejarea și asigurarea intereselor dumneavoastră, garantându-vă șansele optime de reușită în orice litigiu legat de domeniul dreptului muncii.

În cadrul domeniului circulației rutiere, în cazul în care vi s-a reținut permisul de conducere din cauza conducerii sub influența alcoolului, vă punem la dispoziție servicii complete de asistență în cadrul procedurii administrative gestionate de autoritatea cunoscută sub denumirea de CBR.

În faza procedurii penale, în fața procurorului sau a judecătorului, putem să vă asistăm/reprezentăm doar alături de un avocat olande, iar cabinetul nostru dispune de resursele necesare pentru a vă ajuta în acest sens, alături de colaboratorii noștri specializați. În oricare dintre aceste etape, ne angajăm să vă furnizăm consultanță constantă, în limba română, asigurându-ne că veți primi toate informațiile necesare într-un mod clar și accesibil.

În sfera domeniului civil, cu accent pe sfera contractelor, cabinetul nostru oferă servicii de consultanță extinse, atât înainte de semnarea contractului, cât și în momentul reinnoirii acestuia. Suntem conștienți de importanța unei înțelegeri solide și echitabile între părțile implicate în acest tip de acord și, în consecință, ne străduim să vă asistăm în aceste aspecte cruciale.

Spre exemplu, în cazul în care apar nemulțumiri sau conflicte pe parcursul executării contractului de închiriere, suntem pregătiți să vă oferim servicii de reprezentare dedicată. În acest scop, elaborăm și transmitem notificări în numele dumneavoastră pentru a vă asigura că drepturile sunt respectate și că intențiile dumneavoastră sunt cunoscute și luate în considerare. De asemenea, efectuăm o analiză amănunțită a contractului în ceea ce privește respectarea drepturilor și obligațiilor minime stipulate de legislația olandeză. Prin aceasta, ne asigurăm că în contractul dvs. sunt respectate aceste prevederi esențiale și nu sunt stipulate clauze abuzive.

Obiectivul nostru este să vă protejăm interesele și să vă asigurăm că raporturile contractuale sunt în acord cu legislația în vigoare, astfel încât să vă puteți bucura de un contract în condiții corecte și echitabile.